Despre brandul HO SOCCER

Înțelegând importanța și necesitatea accesoriilor profesionale pentru portarii de fotbal, suntem deosebit de încântați a vă anunța în mod oficial apariția brandului HO SOCCER pe piața de specialitate din România.

HO SOCCER este una din companiile europene de top privind echipamentul portarilor de fotbal. În ultimii ani, peste tot în lume, peste 350 de portari profesioniști au ales mănușile HO. Dintre aceștia îi putem enumera cu mândrie pe foștii portari ai CFR-ului : dublu câștigător al Europa League, Beto & Mario Felgueiras, Willy Caballero (Chelsea), Adrian (Liverpool), Eduardo (Vitesse Arnhem), Andres Fernandez (Villareal CF), Fernando Pacheco (Dep.Alaves), Raul Fernandez (Levante UD), Yoel Rodriguez (Valladolid), Andre Moreira (Benfica), Silvio Proto (Lazio) sau Federico Marchetti (Genoa). În România colaborăm cu succes cu portari precum căpitanul Gazului, Răzvan Pleșca, Ricardo Piscitelli (Dinamo), Denis Rusu (Poli Iași) sau Ionuț Pop & Cristiano Figueredo (Hermannstadt)

Alături de portarii și colaboratorii noștri, prin intermediul standardelor ridicate, a tehnologiei de care dispunem precum și a materialelor folosite, reușim să oferim portarilor de fotbal de orice nivel (copii, juniori sau seniori, profesioniști sau amatori) cea mai diversificată gamă de mănuși de portar de fotbal disponibilă.

Pe măsură ce creștem și HO Soccer confirmă poziția de lider între companiile de mănuși de fotbal, tot mai multi portari aleg mănușile noastre.

Trăim și respirăm pentru această industrie, înțelegem nevoile tuturor și împărțim dorința pentru victorie.

Motto-ul companiei este unul valabil oricărui portar ...

”NEVER BEATEN„
NICIODATĂ ÎNVINS

Adaugă comentariul tău