You are here:

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.manusiportari.ro este proprietatea MANUSIPORTARI S.R.L. cu sediul in Mediaș, Strada 1 Decembrie, Nr. 29, Bloc 35, Scara B, Ap 34, județ Sibiu. Înregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J32/1695/10.08.2022 și CUI – 46630241, denumita in cele ce urmeaza manusiportari.ro

Site-ul este dedicat exclusiv portarilor de fotbal de toate varstele, amatori si/sau profesionisti. Comercializam numai produsele cu un raport calitate/pret excelent.
Drepturile clientului
a.Poate returna un produs, in termen de 3 zile de la achizitie, conform politicii de returnari descrise mai jos.
b.Datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de manusiportari.ro catre terte persoane sau institutii.
Obligatiile clientului
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii, de pe www.manusiportari.ro.
Dreptul de autor
a.Intregul continut al site-ului www.manusiportari.ro este proprietatea MANUSIPORTARI S.R.L. si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
b.Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor MANUSIPORTARI S.R.L. orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web si alte date – fara acordul scris al companiei.
Produsele oferite & politica de preturi
a. MANUSIPORTARI S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si alege clientii.
b. Produsele comercializate pe www.manusiportari.ro sunt noi.
c. In situatii exceptionale, unele produse nu pot fi livrate, din cauza de lipsa de stoc. manusiportari.ro va returna orice plata facuta in avans de catre client, in acest caz.
d. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (24%).
e. Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.
Plata produselor
Poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie. Deci platesti numerar curierului, cand pachetul e la tine acasa.
Livrarea produselor
Livram numai prin Fan Curier. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras.
Politica de retur
a.Suna-ne la 0722 572 368 in termen de 3 zile de la primirea articolelor – returul sau schimbul presupune inlocuirea unei marimi cu alta sau a unui produs cu altul.
b.Cand returnezi un produs, acesta trebuie trimis prin curier. Clientul va suporta cheltuielile de livrare.
c.Produsul trebuie sa ajunga in aceeasi forma / conditie ca atunci cand el a fost livrat. Dupa primirea coletului, vom examina produsul si vom trimite un alt produs la schimb, dupa preferinta clientului. Oricine realizeaza o comanda pe sau prin intermediul siteului manusiportari.ro (sau a numerelor de telefon afisate pe acest site) se obliga sa respecte aceste conditii.
d.In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maximum 48 de ore de la primire.
Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri
a.Site-ul www.manusiportari.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat MANUSIPORTARI S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.
b.Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.
Politica de confidentialitate
a.MANUSIPORTARI S.R.L. asigura faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
b.Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Acesta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa contact@manusiportari.ro.
c.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MANUSIPORTARI S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.
d.Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic limitat si la distanta, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.
e.Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre MANUSIPORTARI S.R.L. este periodic analizata in privinta securitatii.
f. MANUSIPORTARI S.R.L. se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept, sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept, sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.
g.Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania MANUSIPORTARI S.R.L. nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.
h.La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Dispozitii finale
a.Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.manusiportari.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către manusiportari.ro la contact@manusiportari.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
b.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
c.Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.manusiportari.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.